Feedback
 

Indvending maling af vægge i 128 m2 hus ved indflytning

I forbindelse med vi overtager vores nye hus vil vi gerne have malet væggene hvide indvendigt.
Opgaven omfatter afdækning, udspartling af huller i væggene efter tidligere ejers ophængning etc. og maling af alle vægge i hvid.
Huset er umøbleret. Alle vægge er malet hvide i forvejen på nær 3 (se vedlagte grundplan af huset) og det er et ikke-ryger hus. Der er 2 badeværelser (se grundplan). Der skal IKKE males paneler, karme og loft. Opgaven kan påbegyndes mandag d. 3/7/2017 og huset skal være klar til indflytning (tør maling) torsdag d. 13/7/2017. Vi vil gerne have jeres rådgivning om valg af type af hvid og glans i forskellige områder af huset. Evt. vi kunne mødes i huset mandag d. 3/7 og aftale endeligt om farvevalg og glans.


Vedhæftede filer:

  • snit af hus.docx