Feedback
 

Maling af 1 vær. lejlighed med opbygget sovesektion

Maling af 1 vær. lejlighed med opbygget sovesektion beliggende 2400 København NV
Boligen er 37m2 brutto, netto ca. 34 m2. Vi overtager lejligheden 1. juni, så opgaven skal udføres straks herefter. Hele lejligheden minus badeværelset ønskes malet. Jeg ønsker at hente tilbud på maling af vægge, lofter, paneler og karme, samt filtning og maling af sovesektion. Der vil ikke kunne finde en besigtigelse sted, før overtagelse af lejligheden. Billeder og plantegning vedlægges. Flere faste skabe og nagelfast indbo, der skal tildækkes før det kan males. Alle materialer skal indgå i tilbud.


Vedhæftede filer:

  • Plantegning.JPG

  • ewarpCacheImage.jpg

  • ewarpCacheImage_2.jpg

  • ewarpCacheImage3.jpg

  • ewarpCacheImage4.jpg

  • ewarpCacheImage5.jpg

  • ewarpCacheImage6.jpg

  • ewarpCacheImage7.jpg