Feedback
 

Indvendig maling af hus inden indflytning

Jeg har købt hus og overtaget 1/2. Inden indflytning skal der males indvendigt - jeg har vedhæftet salgsopstillingen, hvor man kan se billeder og plantegning. Der skal males i stue/spisestue, de tre store værelser og nok også køkken og entre. Loftet i stuen er relativt nymalet, så det behøver ikke males. Lofterne i de andre rum må gerne få en tur. Væggene skal nok spartles en gang også, men der er ikke tapet eller filt, der skal af eller på.

Loftshøjden er 220 på det laveste sted - jeg kender desværre ikke højden på det højeste sted.

Det vil være rigtig skønt, hvis arbejdet kan begyndes 1. februar. Da er huset tomt for møbler, måske undtaget nogle enkelte ting, der bliver leveret. Jeg vil også meget gerne vide, hvor lang tid I forventer, opgaven tager.


Vedhæftede filer:

  • Degnevænget.pdf