Feedback
 

Vi skal have nye gulve og derfor malet de samme rum

3 mindre værelser og en kringlet gang skal have skiftet væg til væg uldtæpper ud med nye gulve. (Der er møl i tæpperne). Huset er fra 1956, der er malede trælofter, gamle radiatorer, gamle vinduer (dog er et vindue nyt) og nogle steder er tapetet løst over panelet. Det meste skal males. Har forsøgt at fotografere, men et besøg hos os er nok nødvendigt for at give et seriøst tilbud på arbejdet. Inden gulvet lægges på skal alle kanter sprøjtes mod møl og det skal vel gøres inden malerarbejdet? Maler man før eller efter gulvet lægges? Vi håber at arbejdet kan udføres i september. Vi bliver nødt til at bo i sommerhus, da vores soveværelset også skal have nyt gulv, det skal dog ikke males.
Alle rummene vil være tomme.


Vedhæftede filer:

  • image.jpg

  • image.jpg

  • image.jpg

  • image.jpg

  • image.jpg

  • image.jpg

  • image.jpg

  • image.jpg

  • image.jpg