Feedback
 

Maleropgave i lejlighed

Opgaven består i at male en næsten tom lejlighed på ca. 80 kvm. inden indflytning. Lejligheden, som ligger på første sal, fremstår uden diverse møbler, dog med køkken og hvidevare samt badeværelse. Hvis muligt må tilbuddet gerne opdeles i henholdsvis "vægge", "vægge og paneler" og "vægge, paneler og loft". Der skal males med hvid i lejligeheden - én væg i soveværelset skal muligvis have anden farve (den syd-øst vendte væg), muligvis et form for mønster. Det er uklart i skrivende stund.
Opgaven skal udføres i starten af september.


Vedhæftede filer:

  • ewarpCacheImage17.jpg

  • ewarpCacheImage18.jpg

  • ewarpCachePlan31.jpg

  • ewarpCacheImage7.jpg

  • ewarpCacheImage2.jpg

  • ewarpCacheImage15.jpg

  • ewarpCacheImage4.jpg

  • ewarpCacheImage1.jpg