Feedback
 

Maler- og gulvarbejde i Hørsholm

Hej

Jeg har netop købt et hus på Axel Heides vej i Hørsholm med overtagelse den 15. Maj 2014. I den forbindelse har jeg brug for noget hjælp med diverse malerarbejde, som jeg høre, om I eventuelt kan være behjælpelig med.

Malerarbejdet drejer sig mere konkret om følgende:

Afslibning og lakering af gulve.
Jeg har behov for afslibning (evt. afhøvling) og efterfølgende lakering af parketgulve i køkken/stue/entre samt i to værelser (jf. vedlagte plantegning af huset). Der er tidligere skiftet et par gulvbrædder i stuen, hvilket har ført til at disse gulvebrædder har en misfarvning i forhold til de øvrige gulvbrædder. Jeg er således lidt i tvivl om, jeg kan nøjes en afslibning af gulvene, eller der kræves en gulvafhøvling for, at gulvbrædder kommer til at se ens ud i stuen.

Maling af vægge og lofter i køkken/stue/entre.
Jeg har behov for hjælp til maling af lofter og vægge i køkken/stue/entre. Der er omkring 5m til loftet i den ene ende af stuen (østvendt væg), så der skal muligvis stilles en stilads op for at kunne udføre malerarbejdet. Panelerne maler jeg selv.

Jeg overtager, som nævnt, huset den 15. Maj, og jeg har pga. af vilkår i ejerskifteforsikring desværre ikke mulighed for at fremvise huset inden den 15. Maj.

Såfremt det er muligt, vil jeg meget gerne have udført malerarbejdet i uge 21.

Har I mulighed for at hjælpe mig med overstående arbejde i uge 21, og kan I eventuelt give mig et prisoverslag (eventuelt kvadratmeter priser, da jeg ikke kan oplyse præcist, hvor meget malerarbejde der er)?

På forhånd tak for hjælpen.

Med venlig hilsen Chrstina Falch.


Vedhæftede filer:

  • [Untitled].pdf