Feedback
 

Spartel og opsætning af filt i stue og entre

Hej . Jeg har lige overtaget en ældre lejlighed i Charlottenlund . Jeg har dampet tapet af væggene og søger nu , en maler til , at spartle væggene og sætte filt op : mål 4,90x4,40 , der er større vindues i 4,40 og alm dør i modsat væg . Der er ikke de bedste arbejdsbetingelser , da jeg har møbler stående i midten af rummet .
Så er der også en entre , som skal have samme behandling mål 1,10 x 3,30 , der er så til gengæld mange døre 5 døre og en skabsdør , som tømreren gerne skal blinde af . Jeg ville jo også gerne nyde , at få det malet , men tror at det bliver for dyrt for mig ? Så først spartel af vægge , ( de er ganske pæne ) og filt på
Mvh. Eva Rosted


Vedhæftede filer:

  • image.jpg

  • image.jpg

  • image.jpg

  • image.jpg

  • image.jpg

  • image.jpg

  • image.jpg