Feedback
 

Maling af rækkehus i to plan 90 m2 i alt 2300 København S

Vi har netop købt et rækkehus i to plan 90 m2 i alt, og ønsker tilbud på følgende 2 maleropgaver:

1. Maling af alle lofter, de er udført i beton og skal males hvide. Desuden er der 2 vægge i soveværelset, der skal tapetseres med filt, ca, 13 m2 i alt. Den ene væg er malet med sort tavlekridt, og den anden har andet glat tapet på. Vi ønsker, at der er filt ligesom de øvrige vægge, så alle vægge er ensartede.

2. Maling af alle lofter og maling af alle vægge i hele huset, samt tapetsering af de 2 vægge med filt. Stue, sovevær og to små vær i en farve på vægge, og trappeopgang/areal samt lille entre i anden farve. Køkken, bad og gæstetoilet ønskes hvidt med vådrumsmaling.

Oplys hvilken maling I benytter, så vi kan se farvekort og vælge de to farver.

Huset er beliggende 2300 København S


Vedhæftede filer:

  • Plantegning.JPG