Feedback
 

af-maling af tre bjælker

Jeg er flyttet ind i en lejlighed, som har tre bjælker, der er malet hvide. Jeg ved ikke, hvad de er malet med. Jeg vil gerne have malingen af, så de kommer tilbage i træ. Hvis træet indenunder er grimt, vil jeg gerne have dem behandlet med noget så de bliver pæne.

Jeg vil helst ikke have brug af kemikalier, hvis muligt?

Det svære er, at det er en lejlighed med hems, og dele af den er derfor meget højloftet. En af bjælkerne går hele vejen igennem (den ses på foto 1 og 2 og fortsætter flere meter op efter den vandrette tværbjælke); jeg vil tro man er nødt til at sætte en form for stillads op. Den anden (foto 2) er også højere end til almindelig loftshøjde. Den tredje (foto 3) er på hemsen og alm. længde.

Er det noget nogen kan gøre, og hvad vil det cirka koste?

Tak, hilsen Therese


Vedhæftede filer:

  • kitchen.jpg

  • living room with view to kitchen.jpg

  • hems.jpg