Feedback
 

Invendig maling af hus

Stue: nedtagning af gammel tapet og opsætning af filt/glat tapet, samt maling. Derudover maling af træloft, gerne på en måde så loftet får en ensartet glat overflade uden revner/mellemrum mellem træ paneler og evt. udspartling af mellemrum mellem loft og væg, så der ikke skal bruges lister.
Derudover væg og lofts maling af entre, gang, 2 værelser, soveværelse samt køkken og bad. I soveværelset skal det nuværende tapet tages af og nyt filt/ glat tapet opsættes og males. I de andre værelse er der glatte tapeter som er noget faverige, men om muligt blot skal males hvide. Der skal ikke umiddelbart males træværk(karme, lister osv.) Opgaven skal afsluttes senest 19 oktober.
Jeg ønsker gerne en anslået pris nu og der vil være mulighed for at besigtige opgave pr 1.10. og give en endelig pris.


Vedhæftede filer:

  • 3860857.jpg

  • 3860867.jpg

  • 3860872.jpg

  • Skærmbillede 2012-09-16 kl. 10.55.38.png

  • DSC_0405.JPG