Feedback
 

Maling af stue til kip

Hej
Vi har et rum med sammenlagt stue/køkken, som er ca. 60 kvm stort.
Rummet er lavet til kip.
Der er i det store rum såvel stue som køkken, hvilket gør, at der ikke er så meget væg plads ( som skal males )
Den ene væg består af en hel side vinduer, hvor der er ca. en halv meter væg foroven og forneden. Den ene gavl væg er der også vindue og dør i. ( ca 4 meter væg der skal males ) Den anden side væg er køkken og brændeovn, vinduer m.m., hvilket gør, at der ikke er ret meget væg plads, men selvfølgelig flere mindre flader. Den sidste væg er også køkken og dør, men også lidt væg, hvor der som på den anden ende væg er ca. 4 meter væg. Derudover er der som sagt lavet loft til kip, som også skal males.
Vi vil gerne have det hele malet i hvis farve. ( knækket hvid )
MVH Henriette