Feedback
 

spartling af nye gipslofter, evt. væv og maling

I forbindelse med renovering af lofter i vores køkken (ca. 5.0 x 3.4 m) og to mindre stuer (ca. 3.15 x 3.75 m og ca. 2.75 x 3.75 m) har jeg opsat nye gipslofter. I den mindste af stuerne er der på undersiden af loftet bygget en kasse omkring en faldstamme (ca. 40 cm dyb, ca. 70 cm bred og 3.75 m lang). I stuerne er lofterne hævet ca. 3o cm og har efterladt en niveauforskel mellem væggens nu fritlagte del og det nedenunder.Vi ønsker tilbud på

1: spartling af gipslofterne og fritlagte vægpartier ved hævede lofter.
2: opsætning af væv på lofter (vævlim og væv er allerede indkøbt)
3: maling af lofter og vægge.

Jeg forsegler selv gipslofterne med microdispers.

Vi ønsker et specificeret tilbud, da vi ønsker spartlingsjobbet udført af prof. maler, mens øvrige opgaver er eventuelle tilvalg