Feedback
 

Maling af hel lejlighed på 70 kvm

Maling af alle rum (2 stuer, soveværelse, gang/køkken, toilet) i 70 kvm lejlighed i stueetagen. Vægge, lofter, paneler og dybe vindueskarme + vinduesrammer (4 vinduespartier ialt) samt 5 klassiske trædøre med "indkærvninger" skal males. Alt i hvid. Jeg spartler og pudser forud for malerarbejdet, så det "bare" skal males. Lofter og vægge behøver givetvis kun ét lag (hvid på hvid i god stand - dog enkelte "pletter" efter udfyldninger), enkelte paneler skal have flere lag. Døre skal have flere lag efter afslibning. Lejligheden er tom, så ingen afdækning af møbler. Dog venligst omhyggelig afdækning af nyslebet trægulv og nye stikkontakter samt køkkenskabe/elementer. Udføres venligst i maj måned mellem 18.5 og 25.5 om muligt.


Vedhæftede filer:

  • IMG_6876.JPG

  • IMG_6883.JPG

  • IMG_6882.JPG

  • IMG_6869.JPG

  • IMG_6885.JPG