Feedback
 

Udvendig maling af vinduer

Vi er tre lejligheder i samme ejerforening på Nørrebro, som skal have malet trævinduesrammer udvendigt. Angående afregning er vi lidt besværlige. Hver lejlighed skal have separat regning og dermed også separat tilbud. Afregning (og gerne tilbud) skal være udspecificeret på maling og arbejdsløn. På gårdside (males brun) og gadeside (males hvid) er der tilsammen: 7 stk. 3-fagsvinduer, 7 stk. 2-fagsvinduer, 1 stk. lille badeværelsesvindue samt 2 karnapper hver bestående af et 3-fagsvindue + 2 sidevinduer. Vinduerne er fordelt på: Lejlighed A på 1. sal: 2 x 3fags, 3 x 2fags, 1 x karnap. Lejlighed B på 1. sal: 3 x 3fags, 1 x 2fags, 1 x karnap, 1 x lille badeværelsesvindue. Lejlighed C på 4. sal: 2 x 3fags, 3 x 2 fags. Vinduerne i lejlighed C er vejrslidte og skal spartles før maling.