Feedback
 

Malerarbejde til privat lejlighed i Aarhus C

I forbindelse med udflytning fra lejlighed (pr. 15. oktober 2011) overvejer jeg inden da selv at gøre lejligheden i stand (selv hyre nogle håndværkere) istedet for at bruge ejendomsadministrationsselskabets håndværkere.
Lejligheden ligger på Åboulevarden i Aarhus C, er 120kvm stor, indeholder 2 stuer ensuite, køkken, badeværelse, soveværelse, børneværelse, stor gang samt lille toilet.
Jeg har brug for at få malet vægge, vindueskarme, fodlister, døre (ikke fyldningsdøre) og evt. lofte. Vinduerne skal ikke males da de er i noget plastic-agtigt materiale. Lejligheden er i forvejen malet hvid overalt, og skal også være hvid denne gang. Jeg har boet i lejligheden i 3år, men jeg synes hverken at vægge, døre eller lofter er meget trængende. Det er en røgfri lejlighed.