Feedback
 

Lejlighed på 137 m2

Lejlighed i det gamle København. 7 vinduer med 2 fag og 8 glas i hvert fag (småsprossede) skal slibes, renses og males indv. og udv. Indvendig med alkyd højglans, udvendig med Linolie. 7 døre med karm skal slibes på begge sider og males med alkyd højglans.
2 rum på 30 m2 hver skal vaskes ned, spartles, fuges (småskader og sammenføjninger ved loft til bjælke etc) og males med akryl på loft og vægge. (Det ene rum skal dog kridtes i loftet)
2 rum a 15 m2 skal have samme behandling. 2 rum a ca. 6 m2 skal skal have samme behandling som de øvrige. Her er dog 3 nye vægge af ca. 8 m2 i gips som skal spartles, grundes og færdigmales med acryl. Lille entre ca. 2,5 m2 skal vaskes ned spartles og males. Nyt skab i entre ca. 3 m2 overflade skal males (mdf) Badeværelse 5 m2 skal have samme tur.