Feedback
 

Lille hus i Hvidovre

Mit lille hus på 98m2 trænger til maling udenpå! Det har lige fået nye ruder, og dermed fikset alle revner der er blevet banket ud og fyldt. Derfor alle de "grå ar" rundt om huset.
Tagrenderne trænger til træbehandling og maling.
Lige nu er huset i en falmet citronfromage gul farve, og træet hvidt. Jeg ønsker en mokka farve og stadig resten hvidt.
Største udfordring med dette hus er alle buskene og roserne omkring huset - min gartner kan stå til rådighed for gode råd el hjælp mht til dette, men ellers mener jeg man sagtens kan komme til og skubbe dem lidt udad undervejs for at male... men det må I kunne sige mere om. Måske har I prøvet det før ;O)
Jeg ønsker tilbud på dette arbejde, og gerne tid til maling hurtigst.


Vedhæftede filer:

  • IMG_1697.JPG

  • IMG_1692.JPG

  • IMG_1696.JPG

  • IMG_1696.JPG