Feedback
 

Maling af 180 m2 bolig

Vi har købt hus i Trige, og næsten alt skal males før indflytning.

Maling af vægge (hvid) i 180 m2 bolig fordelt over 2 etager.
Underetage 112 m2 – loftshøjde max. 2,5 m.
Overetage 68 m2 med skråvægge – loftshøjde max. 3,5 m.

I stueetage:

Maling af ludbehandlede træprofillofter med pynteliste rundt langs kanten i underetage – ca. 110 m2. Farven skal være hvid med tegning af træets struktur. Der må ikke trække lud gennem den hvide farve, så der fremkommer gule partier.

Maling (hvid) af 8 fyldningsdøre med 3 "felter", 8 dørkarme med svungen profil samt fodlister/paneler med svungen profil (ca. 79 m ekskl. døråbninger). Alt står i ludbehandlet fyrretræ. Der må ikke trække lud gennem den hvide farve.

Mulige arbejdsuger uge 29-30-31-32-33-(34)

Projektet skal afsluttes senest uge 34!!Vedhæftede filer:

  • Lofteroglister.jpg