Feedback
 

Hus i Nyborg; opgave til start 1. juli eller snarest derefter

Hej med jer,

vi overtager et hus til indflyttelse pr. 1. august, og skal have huset malet inden da. Vi har fået lov til at begynde med malerarbejdet allerede fra den 1. juli, og det er den opgave, vi gerne vil have nogle bud på.

Maleropgaven består af en spisestue - ca. 12 m2 - en stue - ca. 40 m2 - gang - to værelser á ca. 10 m2 samt et enkelt på 12 m2 - og endeligt et bryggers og et viktualierum. For alle steder gælder det, at vægge, lofter og karme skal males hvide. Jeg har tilføjet billeder og plantegninger, dog ikke af bryggers og viktualierum.

Med venlig hilsen

Martin SørensenVedhæftede filer:

  • Plantegning.jpg

  • Gang.jpg

  • spisestue.jpg

  • Stue.jpg

  • Stue2.jpg

  • Værelse1.jpg

  • Værelse2.jpg

  • Værelse3.jpg