Feedback
 

Opfriskning af lejlighed i Skalborg

Vi kunne godt tænke os, at få malet vores vægge og lofter i vores (altmulig) stue, soveværelse og gang. I soveværelset kunne vi også godt tænke os at få malet vores indbygningsskabe (de er allerede malet hvide i dag, overvejer at skifte farve, eller i det mindste få opfrisket den hvide maling). Udover dette, kunne vi godt tænke os at få malet alles vores døre (5 i alt) og lister i gangen (alle er hvide i dag).
Vi har ikke besluttet os til nogle farver endnu, kunne godt tænke os rådgivning på dette punkt. Vi har dog tænkt os, at det skal være varme og lyse farver, der får lejligheden til at virke større og hyggeligere.
Der er tale om ca. 35-45 kvm rum ialt, hvor der skal males vægge og lofter, foruden de 5 døre og lister i gangen (gangen er på ca. 4 kvm.).