Feedback
 

Kompagnistræde - 53 kvm

Jeg vil gerne have et tilbud på at få malet min lejlighed i Kompagnistræde. Lejligheden er en lille 3-værelses lejlighed på 53 kvm. Jeg skal have malet vægge, træværk og lofter (der er brugt samme maling på væg og loft) samt gulve i hele lejligheden (pånær badeværelset). Træværk er 3 alm døre og en fransk en suite dør samt 6 vindueskarme. Jeg har liste over den hvide maling der er brugt på hhv. vægge/loft, træværk og gulve.

Afhændig af prisen vil jeg evt, gerne have malet vinduerne og forsatsvinduer indefra. Det drejer sig om 8 dannebrogs sprossede vinduer i hele lejligheden plus et lille vindue i badeværelset. Jeg vil gerne have et prisestimat på maling af lejligheden hhv. inklusiv og eksklusiv maling a vinduer.


Vedhæftede filer:

  • Living room 1.jpg

  • Living room 2.jpg

  • Dining room 1.jpg

  • Dining room 2.jpg

  • Kitchen 1.jpg