Feedback
 

Revnet gipsloft

Oprettet d. 11. april 2017 af Mette Rasmussen

Hej malerbasen :-)

Vi har brug for et rigtig godt råd. Vi har sat et gammelt parcelhus fra 1969 i stand. Indvendigt har vi beklædt eksisterende loft (små gipsplader) og vægge (træplader/krydsfinér) med gips. Alt efterarbejde ift gipsen inkl filt og maling er udført af professionelle malere. Desværre er der sket det kedelige at alle samlinger i loftet revner. Malerne fortæller efterfølgende at de har fundet ud af vi burde have sat to lag gips på og at dette er årsagen. De fortæller, at der intet er at gøre ved problemet. Hvad tænker i om det? Er det slet ikke muligt at gøre noget nu efterfølgende? Det er lidt øv at kigge op på et helt nyt loft som bare er fyldt med revner :-( vi håber i kan hjælpe os! Vh Mette

Dette indlæg er blevet set 817 gange

 
 

RE: Revnet gipsloft

Besvaret d. 11. april 2017 af Cesirrand

SPAM FJERNET AF WEBMASTER

Se svar herunder

Var dette indlæg nyttigt?

 
 

RE: Revnet gipsloft

Besvaret d. 11. april 2017 af Kuno Bonne

Hej Mette,

Det er selvfølgelig svært at rådgive uden besigtigelse, men umiddelbart virker det jo mærkeligt at der opstår revner i alle samlinger, hvis malerne har lagt filt på, som jo har en armerende effekt netop i forhold til dette. Filten må ikke samles over pladesamlinger.

Man kunne jo starte med at undersøge om der er opsat filt, og om det er opsat korrekt.

Hvis malerarbejdet er udført af malere som er organiseret hos fx Danske Malermestre (som samtlige malere her på Malerbase.dk er), kan man indbringe arbejdet overfor Håndværkets Ankenævn.

Se herunder:


--

Lever malerarbejdet af en eller anden grund ikke op til Deres forventninger, har De adgang til at indbringe sagen for Håndværkets Ankenævn. Ankenævnet vil i første omgang give Danske Malermestre 4 uger til at løse sagen. Hvis ikke det lykkes, vil Ankenævnet tage stilling til sagen. Får De medhold i Deres klage, er vores medlem forpligtet til at efterkomme Ankenævnets afgørelse.

Hvis vort medlem mod forventning ikke retter sig efter Ankenævnets afgørelse, vil Danske Malermestres garantiordning sørge for at Ankenævnets afgørelse fuldbyrdes, enten ved at sørge for, at manglerne udbedres af et andet medlem eller ved at udbetale et beløb svarende til Ankenævnts vurdering af manglerne. Det gælder dog ikke, hvis sagen drejer sig om prisen på det udførte malerarbejde. I den situation er der ingen dækning fra garantiordningen.

Garantiordningen dækker op til 100.000 kr. i udbedringsomkostninger og kun hvis der klages over arbejdet, inden der er gået et år fra det er faktureret til Dem.

Danske Malermestres garantiordning.
http://www.malermestre.dk/Standard/Privatkunde/Garantiordning

Var dette indlæg nyttigt?

 
 
image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

Svar på spørgsmål

help

Bemærk! Dit IP nummer (54.225.39.142) registreres i vores database.

Vilkår for anvendelse