Feedback
 

Klargøring nødvendigt?

Oprettet d. 06. marts 2017 af Lina

Hej :) jeg er flyttet ind i et lille hus jeg kan leje midlertidigt et par år ... jeg vil gerne male/friske lidt op og mit spørgsmål lyder: SKAL jeg vaske vægge ned og slibe træværk inden jeg maler eller ville det godt kunne give sig når det er en periode m holdbarhed af 2 år?

Dette indlæg er blevet set 1117 gange

 
 

RE: Klargøring nødvendigt?

Besvaret d. 06. marts 2017 af Malermester Peter Rafn Christensen

Hej Lina.

Vægge kan være problematiske at vaske ned som sådan, da det kan opløse tapet og sådan. Jeg vil sige at er væggene ikke fedtet ind i nikotin eller sod (eller virker de klæbrige) så sker der ikke så meget ved at male dem som de er.

Ellers skal du lave en opløsning af grundrens og lunken vand og tørre dem over med en opvredet klud, men ikke med for meget vand på væggen :)

Når det kommer til træværk er det til gengæld en god ide at vaske det af i grundrens og eftervaske med rent vand, så du på den måde opnår den bedste vedhæftning, hvilket er vigtig på træværk. Slibning er mest for, eventuelt, at fjerne små urenheder på træværket, ELLER hvis det er malet med en gammeldags alkyd maling. De er tit meget blanke og meget hårde i overfladen, og "Knækker" meget nemt. Hvis træværket er malet med denne type maling, ville jeg slibe det. Men vask er en rigtig god ide på træværket, og slibning og aftørring for støv gør skam heller ikke noget.

Håber du kan bruge det til lidt.

Mvh
Malermester Peter Rafn

Var dette indlæg nyttigt?

EKSPERTSVAR

Malermester Peter Rafn Christensen

8900, Randers C

Har besvaret 19 spørgsmål

Endnu ingen kundevurderinger.

½-1 stjerne kommer fra besvarelser i malerspørgeforum.

 
 

RE: Klargøring nødvendigt?

Besvaret d. 06. marts 2017 af Warrenbeern

ZB PAIN RELIEF ? ортопедический пластырь для воздействия свойство китайского способа лечения пластырем ? это трансдермальное поступление plastyr.moykrest.ru

Var dette indlæg nyttigt?

 
 

RE: Klargøring nødvendigt?

Besvaret d. 27. marts 2017 af Lorrinedam

What's up Jackson, if you are a new internet user then you have to visit daily this web site and read the updated content at at this place [url=http://ks5m01es.tumblr.com/]Pesner[/url]

Var dette indlæg nyttigt?

 
 
image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

Svar på spørgsmål

help

Bemærk! Dit IP nummer (18.206.168.65) registreres i vores database.

Vilkår for anvendelse