Feedback
 

RE: Lysne afsyret egetræsbord

Oprettet d. 26. februar 2014 af Malermester - Peter Rafn Christensen

Hej Claus.

Nu er det noget tid siden at du har skrevet, så kan være du allerede har fundet en løsning.

Det er svært at sige med sikkerhed hvad du kan gøre, uden at jeg kan se bordet eller bordpladerne.

Hvis den del af bordpladen du gerne vil have til at ligne de andre, er afsyret og fri for lak, olie eller lud, så skal du ligesom prøve at identificerer hvad der er på udtrækspladerne (er det lak, olie eller en form for lud), og det bliver nok det sværeste, for når du har det, så ved du hvilket produkt bordpladen skal behandles med.

Jeg ville tage en udtræksplade med ned til Flugger og høre dem om de kan identificerer hvad den er behandlet med. Så kan de også hjælpe dig med behandlingen af bordpladen. Hvis den er afsyret og rent for skidt og snavs burde det være ligetil. Hvis den derimod har fået en form for lak olie eller lud bliver det straks mere kompliceret.

For at få de forskellige dele til at ligne hinanden bliver du nød til at prøve dig frem når du har fundet ud af hvilken behandling der skal til. Det er alt afhængig af produkt, antal gange behandling og lagtykkelse.

Der er ikke rigtig nogen 100% gør det selv metode, ellers hedder det total afrensning af alle tre dele ned til bart træ, og så opbygning på ny.

Håber det hjælper en lille smule.
Dette indlæg er blevet set 0 gange

 
 
image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

Svar på spørgsmål

help

Bemærk! Dit IP nummer (54.235.55.253) registreres i vores database.

Vilkår for anvendelse