Feedback
 

Maler pris

Find frem til den bedste maler pris ved hjælp af malerbasen.dk - Danmarks sørste malersite.

 

Hvis du er på udkig efter en dygtig faglært maler, og den bedst tænkelige maler pris, kan du bruge malerbasen.dk til at oprette din maleropgave på, hvorefter du vil modtage flere forskellige tilbud fra faglærte malere, malermestre og malerfirmaer i dit nærområde. Vi er etableret i samarbejde med Danske Malermestre så hos os kan du (som det eneste håndværkerformidlingssite i Danmark) være sikker på at maleren/malermesteren rent faktisk er faglært, og organiseret - hvilket samtidigt giver dig Danske Malermestres garantiordning i ryggen.

 

 

Maler priser helt i bund!

Vores system bygger på at maleren skal kontakte dig - og ikke omvendt! På denne måde sikres du at maleren eller malerfirmaet er på udkig efter nye maleropgaver til sin virksomhed, og ikke befinder sig midt i en presset periode. Men ud over at dette fortæller dig at maleren rent faktisk har tid til opgaven, så hænger logikken også sammen på den måde at maleren typisk holder sit prisleje på et konkurrencedygtigt niveau, for at sikre sin virksomhed nye opgaver, hvilket er den bedst mulige vej til den bedste maler pris.

 

 

 

Opret din opgave her:

 

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

 

Sagt på en anden måde får man givetvis ikke den bedste maler pris fra en malervirksomhed der er ved at drukne i kunder. Men udover at kunne finde frem til den bedste malerpris, er vi også meget opmærksomme på kvaliteten. Dels er vi som nævnt etableret i et samarbejde med Danske Malermestre, og har derfor kun DMs medlemmer på sitet, men ud over dette har vi et ratingsystem, hvor alle kunder får mulighed får at bedømme maleren, maler prisen, det udførte arbejde etc. Du kan på denne måde altid se hvorledes malerens tidligere kunder har oplevet maleren.

 

 

 

--

 

Vi har p.t. omkring 1400 malere på sitet.

Herunder kan du se et udpluk af de senest tilmeldte malere:

 

 

(Maler pris - last signups)

Bendix Maleren
Malerfirmaet Christensen
Malerfirmaet Morten nannberg Aps
Malermester Dalbro
Malermester Harnov ApS