Feedback
 

BESKRIV DIN

MALEROPGAVE HER >>

OG MODTAG OP TIL 5 GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD Gå til

Find den billigste maler i Nordvestjylland og Vestjylland

Beskriv din maleropgave, og modtag op til 5 tilbud fra malere i Nordvestjylland og Vestjylland.

 

 

--

 

Hvis du har en maleropgave i Nordvestjylland eller Vestjylland, så har vi markedets mest logiske og effektive system hvor der både er taget højde for brugevenlighed, kvalitet og logik i forhold til at opnå det bedst tænkelige, og billigste match.

 

Beskriv din opgave og tryk på "Send" Mere skal du ikke foretage dig. Maleropgaven sendes herefter rundt til alle malerfirma og malermestre i Nordvestjylland, eller malere i Nordvestjylland, der findes i vores database, i en radius af 50 fra din adresse.

 

Opgaven er online på vores site i 3 døgn. Malerne kigger selv maleropgaverne igennem, og retter kun henvendelse til dig hvis maleren eller malerfirmaet finder opgaven interessandt.

 

 

Du kan oprette din opgave her:

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

Hvorfor skulle det være smart..?

Det smarte består i at det på denne måde kun er malerfirmaer / malere der rent faktisk er på udkig / mangler opgaver, der kigger i vores database. Alle de malere eller malermestre i Nordvestjylland der har rigeligt at se til, er jo ikke umiddelbart i markedet efter flere kunder. På denne måde får du den bedste garanti for, at de malere i Nordvestjylland, der retter henvendelse til dig - mangler opgaver. Maleren er derfor højt motiveret, og har fornuftig plads i kalenderen til at løse opgaven på bedste vis, hvorimod et overbebyrdet menneske kunne være tilbøjelig til at gå lidt for hurtig til værks.

 

Malerbasen.dk er med andre ord vejen til det bedste match :o)

 

 

Alle vores malere i Nordvestjylland er i øvrigt medlem af fagorganisationen Danske Malermestre, hvilket betyder at du altid har en garantiordning i ryggen.

 

 

 

--

 

Her er et lille udpluk af de malerfirmaer i Nordvestjylland og Vestjylland der senest har tilsluttet sig systemet, og som vi bla. sender din beskrivelse til:

 

 

Malermester Harnov ApS