Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERFIRMAER OPRETTET PÅ MALERBASEN.DK Gå til

Malerfirma Nordsjælland

Velkommen til Malerbasen.dk i Nordsjælland.

 

Har du brug for et malerfirma eller en malermester i Nordsjælland, så har vi markedets bedste og enkleste system. Beskriv din opgave og tryk på "Send" Mere skal du ikke foretage dig. Maleropgaven sendes herefter rundt til alle de malerfirma og malermestre i Nordsjælland, eller malere i Nordsjælland, der findes i vores database. Malerne kigger på opgaven, og retter kun henvendelse til dig hvis maleren eller malerfirmaet finder opgaven interessandt.

 

Hvorfor skulle det være smart..?

Det smarte består i at det naturligvis kun er malerfirmaer / malere der mangler opgaver (har tid), der aktivt kigger i vores database. Alle de malere eller malermestre i Nordsjælland der har rigeligt at se til, er jo ikke umiddelbart i markedet efter flere kunder. På denne måde får du den bedste garanti for, at de malere i Nordsjælland, der retter henvendelse til dig, har tid til at hjælpe dig. Maleren er derfor højt motiveret, og har fornuftig plads i kallenderen til at løse opgaven på bedste vis, hvorimod et overbebyrdet menneske kunne være tilbøjelig til at gå lidt for hurtig til værks, samt at skrue en smule op for prisniveauet.

 

Det er med andre ord vejen til det bedste match :o)

 

 

Alle vores malere i Nordsjælland er i øvrigt medlem af fagorganisationen Danske Malermestre, hvilket betyder at du altid har en garantiordning i ryggen.

 

 

Du kan oprette din opgave her:

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

--

 

Her er et lille udpluk af de malerfirmaer og malere i Nordsjælland, vi sender din opgave til:

 

Bendix Maleren
Malerfirmaet Morten nannberg Aps