Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER >>

OG MODTAG OP TIL 5 GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD FRA MALERE I NORDJYLLAND Gå til

Maler Nordjylland

Maler Nordjylland / malerfirma Nordjylland

 

Lad Malerbasen.dk hjælpe dig med at finde et malerfirma i Nordjylland. Uanset om du skal have malet trappeopgangen, stuen, køkkenet eller kælderen, kan Malerbasen.dk hjælpe dig. Opret din opgave allerede i dag og modtag op til 5 tilbud fra malerfirmaer i Nordjylland.

 

 

Opret din maleropgave her:

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

Når en malermester har udført en opgave for en bruger, bliver brugeren bedt om at vurdere maleren. Dette gøres med 1 - 5 stjerner, afhængig af, hvor tilfreds brugeren har været med det udførte malerarbejde.

 

Det betyder, at du som bruger af Malerbasen.dk altid kan se, om det malerfirma du overvejer at hyre til en opgave, har fået gode bedømmelser fra andre brugere. Valget bliver således nemmere for dig.

 


Hvordan kommer du i gang?
Klik på knappen herover og beskriv den opgave, du gerne vil have udført. Når du har sendt opgaven ind, vil alle de malerfirmaer i Nordjylland, som har tid til at udføre opgaven, få besked om, at der nu er en ny opgave at byde på. Du vil herefter blive kontaktet af op til 5 malerfirmaer.

 

Malerne har selv kontaktet dig, hvilket er din bedste garanti for at de har tid til opgaven og besidder de rette kompetencer.

 

Husk at du ca. 4 uger efter, at have indsendt din opgavebeskrivelse, vil modtage en mail fra Malerbasen.dk, hvor vi beder dig om at vurdere den maler, som har udført arbejdet for dig. På den måde er du selv med til at sikre, at også fremtidige brugere (heriblandt måske dig selv) får de bedste vurderingsværktøjer på Malerbasen.dk.

 

 

Herunder kan du se et lille udpluk af malere i Nordjylland: