Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER

OG MODTAG OP TIL 5 GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD FRA MALERE PÅ FYN Gå til

Maler Fyn

Maler Fyn

 

 

Velkommen til Danmarks førende malerportal's Malerbasen.dk / Fyn.

 

 

På malerbasen.dk beskriver du din maleropgave, der efterfølgende rundsendes til malere i nærheden af dig. Det vil sige at hvis du bor på Fyn, sendes din opgave rundt til malere på Fyn. Malerne kan herefter byde (afgive tilbud) på din maleropgave, hvorefter du frit og uforpligtende kan vælge og vrage i mellem de indkomne tilbud. På denne måde får du den bedste pris, og kun fra malere der rent faktisk har tid til at hjælpe dig.

 

Nederst på denne side kan du se et lille udpluk af de malerfirma på Fyn, og malere på Fyn, der er tilsluttet malerbasen.dk.

 

 

Er du på udkig efter en maler eller en malermester på Fyn, har vi med andre ord markedets bedste og enkleste system. Man beskriver sin opgave og trykker på "Send". Maleropgaven udsendes herefter til alle de malerfirma på Fyn, eller malermestre på Fyn, der findes i vores database. Malerne kigger på opgaven, og retter kun henvendelse til dig hvis maleren eller malerfirmaet finder opgaven interessandt.

 

Hvorfor skulle det nu være smart..?

Jo, det smarte består i at det selvfølgelig kun er malere der mangler opgaver, der kigger i vores database. Alle de malere eller malermestre der har rigeligt at se til, er jo ikke umiddelbart i markedet efter flere kunder. På denne måde er du sikret, at de malere på fyn, der retter henvendelse til dig - mangler opgaver. Maleren er derfor højt motiveret, og fornuftig plads i kallenderen til at løse opgaven på bedste vis, hvorimod et overbebyrdet menneske kunne være tilbøjelig til at gå lidt for hurtig til værks.

 

Opret din maleropgave her:

 

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

Her er et lille udpluk af de malerfirmaer på Fyn, vi sender din opgave til:

 

--