Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER >>

NU 62 MALERE I VORES DATABASE Gå til

Vejen til billigere priser på Danske malere.

Samarbejdet mellem fagorganisationen Danske Malermestre og web-virksomheden Base 3, giver billigere malere... danske vel at mærke!

  

--

 

Danske malere har måske sovet lidt i timen, i forhold til den østeuropæriske "invadering" af billig arbejdskraft, men nu har www.malerbasen.dk dæmmet gevaldigt op for konkurrencen på området. Fagorganisationen Danske Malermestre og web-virksomheden Base 3, der ejes af iværksætter og TV-handyman Kuno Bonne, har i et samarbejde skabt sitet der stiller skapt på pris og kvalitet når det gælder malerarbejde, udført af organiseret dansk arbejdskræft - og det ser ud til at virke!

 

Direktør i Danske Malermestre Ole Draborg udtaler:

"Danske malere står på en række områder langt stærkere end de østeuropæiske, hvilket vi måske ikke har være gode nok til at kommunikere" siger Ole Draborg, og fortsætter: "Danske faglærte malere leverer en meget høj kvalitet, og vi er ofte dygtigere til at systematisere arbejdsgange mere effektivt, hvilket giver et lavere timeforbrug, hvilket ofte udligner de lidt højere timelønninger."

 

Malerbasen.dk fungerer ved at man beskriver sin maleropgave, der efterfølgende sendes rundt til malere i ens nærområde. Malerne kan så reagere indenfor 3 døgn. Man kan som kunde herefter frit tage stilling til om man vil acceptere et af de fremsendte tilbud eller ej.

 

 

Opret din opgave her:

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

 

Fordelen ved at malerne selv skal reagere, er at man som kunde har en langt bedre garanti for at maleren har tid til opgaven og er motiveret, i stedet for at skulle bruge tid på malere der fx er på ferie, eller oplever en overbebyrdet periode.

 

Samarbejdet med Danske Malermestre sikrer samtidigt at alle malere der ligger på malerbasen.dk er organiseret, hvilket bla. betyder at man altid har en garantiordning i ryggen, at malerne altid er faglærte, at ansatte er sikret rimelige løn og arbejdsforhold m.v.


Danske malere klarer sig godt i den internationale konkurrence, og selv om vi skal vi skal være politisk korrekte, kan vi godt tillade os at være stolte over vores høje faglige niveau herhjemme.

 

 

--

 

 

Herunder kan du se et lille udpluk af de Danske malere, og Danske malerfirmaer der har tilsluttet sig malerbasen.dk:

 

 

 

Bendix Maleren
Malerfirmaet Christensen
Malerfirmaet Morten nannberg Aps
Malermester Dalbro
Malermester Harnov ApS