Feedback
 

Leder du efter en bygningsmaler?

Har du brug for en dygtig bygningsmaler? Budrunde-portalen malerbasen.dk er Danmarks største malerportal med nu omkring 1400 bygningsmalere, malermestre og malerfirmaer i databasen.

 

Opret din maleropgave, og opload evt. billeder. Det er alt du behøver. Beskrivelsen rundsendes herefter til bygningsmalere og malermestre i en radius af ca. 50 km. fra opgaveadressen. Herefter kan du modtage op til 3 uforpligtende malertilbud fra lokale bygningsmalere indenfor 3 hverdage.

 

Sitet er etableret i samarbejde med Danske Malermestre, så alle malere hos os er garanteret faglærte og organiserede, hvilket giver dig Danske Malermestres garantiordning i ryggen.

 

Opret din maleropgave her:

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

Du vil opleve et bedre match!

Hos os er det malerne der kontakter dig, og det betyder at du i lngt de fleste tilfælde vil opleve et bedre match. Når en bygningsmaler selv har rettet henvendelse, vil det jo altid være et udtryk for at han er på udkig efter nye opgaver. Du vil derfor opleve maleren som både interesseret og motiveret, i modsætning til malere der kontaktes midt i overbebyrdede og pressede perioder. Du slipper dermed for at bruge tid på bygningsmalere der ikke har tid.

 

Fornuftige priser.

En anden fordel du vil kunne drage glæde af, er at malere der er på udkig efter flere opgaver, holder deres priser i et fornuftugt leje, for at sikre malerfirmaet de nye opgaver - malerne ved jo at de altid er i konkurrence med andre malere i området, så hos os har du gode chancer for at finde en dygtig og billig bygningsmaler.

 

 

Seneste bygningsmalere på malerbasen:

Herunder kan du se en liste af de seneste malere der har tilmeldt sig:

 

(bygningsmaler, latest_signups)

 

-

Bendix Maleren
Malerfirmaet Christensen
Malerfirmaet Morten nannberg Aps
Malermester Dalbro
Malermester Harnov ApS