Feedback

Billig maler? - Sådan finder du en billig maler uden at gå på kompromis med kvaliteten?

Budrunde portalen malerbasen.dk, fungerer ved at du beskriver og opretter din maleropgave, der så efterfølgende automatisk rundsendes til malere og malermestre i en radius af ca. 50 km. fra din adressen. Herefter kan malere og malerfirmaer kontakte dig indenfor 3 døgn, og afgive uforpligtende tilbud. Du kommer dermed potentielt set i kontakt med alle malere og malerfirmaer i nabolaget, i en og samme arbejdsgang.

 

På denne måde finder du hurtigt frem til den billigste maler, og endda uden at gå på kompromis med kvaliteten. Malerbasen.dk er nemlig etableret i samarbejde med fagorganisationen Danske Malermestre, så alle malere er faglærte organiserede, og dækket af DM's maler garantiordning.

 

Opret din maleropgave på Danmarks største malerportal med omkring 1400 malerfirmaer tilknyttet, og modtag op til 3 uforpligtende tilbud fra malere og malerfirmaer nær dig.

 

 

Sådan finder du en billig maler :o)

Den enkleste vej til en billig maler - Opret din maleropgave her:

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

 

Billig maler - men med høj motivation!

Hos malerbasen.dk er det maleren eller malerfirmaet der kontakter dig, og ikke omvendt. Det giver den fordel, at det altid vil være de malere /malerfirmaler der rent faktisk har tid til flere opgaver på tidspunktet der lader høre fra sig. På den måde slipper du for at bruge tid på malere der p.t. oplever en presset og overbebyrdet periode. Når en maler har plads i kalenderen, har han også den tid der skal til at løse opgaven bedst muligt. Han vil endvidere være meget højt motiveret, da han jo logisk set har brug for nye opgaver.

 

 

--

 

Velkommen til den korteste vej til en billig maler.

Vi har godt 1400 malere og malerfirmaer tilknyttet sitet p.t., og herunder kan du se de seneste "billige malere" der har tilmeldt sig ;o)

 

 

--

 

(Latest signups)

 


Bendix Maleren
Malerfirmaet Christensen
Malerfirmaet Morten nannberg Aps
Malermester Dalbro
Malermester Harnov ApS