Feedback
 

Thylander Malerfirma ApS

Thylander Malerfirma ApS
2400, København NV
Bæredygtigt bygningshåndværk og bevaring af bygningskultur er omdrejningspunktet i Thylander Malehåndværk. Firmaet blev grundlagt i København i 1898.

Peter Thylander repræsenterer 4. generation af malermestre i firmaet. Han er udlært bygningsmaler i 1991 og er student fra Kildegaards Gymnasium i 1985. Peter har i en årrække været bosat i Israel, hvor han drev malerforretning med speciale i restaurering og dekorationsarbejde. Peter er Malermester i Thylander Malehåndværk og ansvarlig for firmaets opgaver indenfor traditionelt malerarbejde. Herudover underviser og fungerer han som censor for nye bygningsmalere på de tekniske skoler i Storkøbenhavn.

Det er eksempeltvist kurser i klassiske dekorationsteknikker som marmorering, forgyldning og ådring, baseret på viden om klassiske materialer som fx kalk, linolie og limfarve. Der holdes løbende kurser både for firmaets egne ansatte og andre professionelle.

Thylander Malehåndværk har i dag 14 ansatte, som alle er sikkerhedsgodkendt af Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Firmaet vejleder og bistår private og professionelle ved specialopgaver og er optaget på listen over restaureringshåndværkere og rådgivningsfirmaer hos Center for Bygningsbevaring, Raadvad.


image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud


Hvorfor ikke bare kontakte maleren direkte?