Feedback
 

Malerfirma Lundorff as

Malerfirma Lundorff as
8940, Randers SV
Malerfirma Lundorff er et Randers-baseret firma med mere end 25-års erfaring og opgaver i hele landet. Vi bor i det sydlige Randers, nær motorvejen, hvor vi har 1748 m2 værksted og kontor.

Vores fundament er stor faglig stolthed - vi er din seriøse samarbejdspartner, der leverer kvalitet til aftalt tid og pris - hver gang.

Opgaverne spænder fra små opgaver til større entrepriser. Det omfatter også sprøjtemaling i vores værksted af alt fra store serier til enkle emner – for os er alle opgaver lige vigtige, så overlad dem trygt til os.

Vi kender kunden, som typisk er entreprenør, bygherre, industri- eller erhvervsvirksomhed, boligforening eller institution. Vi ved, hvad der er vigtigt for dig. Derfor går vi kompromisløst efter altid at levere høj service og kompetent rådgivning - professionelt malerarbejde tilpasset den enkelte kunde.

Firmaet, der er grundlagt af malermester Erik Lundorff i 1985, er i dag ejet og drevet af malermester Erik Lundorff, sønnerne malermester Søren Vinding Lundorff og revisor Mads Lundorff.


image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud


Hvorfor ikke bare kontakte maleren direkte?