Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERFIRMAER OPRETTET PÅ MALERBASEN.DK Gå til

Oftest stillede spørgsmål på malerbasen.dk (FAQ)

Spørgsmål fra brugere:

Hvad er malerbasen.dk?

Malerbasen.dk er Danmarks største malerportal, hvor man kan få tilbud fra op til 3 malere / malefirmaer fra sit lokalområde. Se mere under "om malerbasen".

 

Hvilke maleropgaver kan oprettes?

De tilknyttede malere er bygningsmalere. De kan male døre, vinduer, boliger og træværk inde som ude, men ikke sprøjteopgaver som fx maling af møbler, køkkenlåger, mc og auto dele. Små maleopgaver vil typisk heller ikke møde den store interesse, så her skal du lige forbi vores søster site www.handyman.dk hvor man i højere grad har specialiseret sig i mindre opgaver.

 

Hvordan fungerer det?

Man beskriver sin maleropgave, der rundsendes til malere i nærheden. De malere der har plads i kalenderen og finder opgaven interessandt, retter henvendelse og udarbejder tilbud. Herefter vælger man frit om man ønsker at acceptere et tilbud.

 

 

Du kan oprette en maleropgave her:

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

Hvad koster det at bruge malerbasen.dk?
Det er gratis og uforpligtende at oprette maleropgaver på malerbasen.dk.

Forretningsmodellen bygger på at malere betaler et mindre beløb for kundeemner.

 

Hvor mange gange må man anvende malerbasen.dk?
Der er ingen begrænsninger i hvor mange gange du anvender malerbasen.dk til at finde malere. Du kan fx godt bruge systemet professionelt, hvis du fx driver ejendomsadministration o.l.

 

Hvad hvis man har flere forskellige opgaver?

Du skal oprette en ny opgavebeskrivelse, for hver opgave du har. En opgavebeskrivelse må med andre ord kun omhandle en sammenhængende opgave.

 

Hvem ejer malerbasen.dk?
Malerbasen.dk er etableret i tæt samarbejde med fagorganisationen Danske Malermestre der har ansvaret for malerne på sitet, men malerbasen.dk ejes af virksomheden Base 3, der igen ejes og drives af Kuno Bonne.

 

Kan man købe maling online på malerbasen.?

Nej, det kan man ikke, men vi kan fx anbefale online butikker som www.malingudsalg.dkwww.malerlager.dkwww.tgkshop.dk eller www.beckmann.dk

 

 

Hvordan kontakter jeg malerbasen.dk?

Du kan kontakte os på info@malerbasen.dk

 

 

 

 

 

 

--

 

Spørgsmål fra malere:

Glemt password bliver ikke tilsendt?

Hvis du som malermester ikke kan huske dit password, kan du anmode systemet om at gensende det til dig. Det bliver fremsendt automatisk, så husk at tjekke dit spamfilter, hvis det ikke dukker op.

 

Hvorfor findes mit firma ikke i områdelisten / bylisten forneden på siden?

Hvis dit firma ikke findes i vores område-, region- eller bylister kan det skyldes at postnummeret ikke er defineret i vores system. Nye kundeemner og opgavebeskrivelser vil dog blive fremsendt til dig uanset dette, hvis du vel at mærke har sat hak ud for "Send mail ved nye opgaver" i din profil.

 

Hvorfor er min by ikke nævnt?

Vi har ikke plads til at vise alle byer nederst på siden, derfor vises kun udvalgte. Nye kundeemner og opgavebeskrivelser vil dog blive fremsendt til dig uanset dette, hvis du vel at mærke har sat hak ud for "Send mail ved nye opgaver" i din profil.

 

Hvorfor kan kunderne ikke kontakte mit firma direkte?

Fordi vi ønsker at sikre kunderne det bedst mulige match. Når du som maler selv har reageret på en kundes opslag, har kunden en langt bedre garanti for at du har tid til opgaven, ikke er på ferie m.v. Vi finder det også mere praktisk at du kan reagere når du har tid, i stedet for at blive forstyrret midt i opgaver der kræver din opmærksomhed.

 

Kan jeg fortryde købet hvis jeg allerede kendte kunden?

Hvis du har valgt at købe kundeoplysningerne til en sag, kan du ikke efterfølgende fortryde købet og få pengende tilbage hvis du fx. kendte til sagen i forvejen mv.