Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERFIRMAER OPRETTET PÅ MALERBASEN.DK Gå til

Få tilbud fra op til 5 malere på Østerbro / Maler København Ø

Beskriv din maleropgave på Danmarks største malerportal, og modtag op til 5 uforpligtende tilbud fra faglærte malere på Østerbro / Maler København Ø  - Nemmere bliver det ikke!

 

 

--

 

Malerbasen.dk er etableret i samarbejde med Danske Malermestre, og er dermed, dit direkte link til mere end 1400 malere i Danmark.

 

Når du opretter en maleropgave hos os, rundsendes den til de tilknyttede malere på Østerbro / København Ø, som herefter kan henvende sig til dig og afgive et tilbud eller et overslag. Du bliver kontaktet af max 5 malere og malerfirmaer indenfor 3 døgn. du kan naturligvis "slukke" for opgaven før, hvis du ønsker det.

 

 

 

Opret din maleropgave her:

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

(Maler østerbro / Maler København Ø)

 

 

 

Et lidt bedre maler-match!

Når du anvender malerbasen.dk, sikres du et lidt bedre match, end hvis du fx. bare slår op i telefonbogen under "Maler Østerbro / maler København Ø" eller "malerfirmaer på Østerbro / Malerfirmaer i København Ø" og kontakter nogle stykker. Her kan du nemlig ikke vide om maleren er på ferie, eller blot oplever en overbebyrdet og presset periode.

 

Hos os er det maleren, eller malermesteren der skal reagere på din maleropgave, og det gør maleren kun hvis han har tid - og er motiveret for at få nye opgaver i kalenderen. Principet om "udbud og efterspørgelse" betyder så, at du både vil opleve lavere priser og bedre service, i modsætning til at havne hos en Østerbro-maler der "vader" i kunder.

 

 

Kun faglærte malere!

Vi har også styr på kvaliteten. Det er nemlig kun malere der er medlem i fagorganisationen Danske Malermestre der kan ligge på malerbasen.dk. Det betyder, at du er garanteret at maleren altid er en faguddannet maler - i forhold til alle de mange "malere" der bare kalder sig maler! Her ud over har man altid Danske Malermestres garantiordning i ryggen når der laves aftaler med malere på Østerbro / 2100 København Ø, i gennem malerbasen.dk.

 

 

--

 

 

Herunder kan du se hvilke malere på Østerbro / malere i 2100 København Ø der senest har tisluttet sig malerbasen.dk- - og dermed et lille udpluk af hvilke malerfirmaer vi fremsender din maleropgave til:

 

(maler østerbro / maler København Ø, latest signups)