Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERFIRMAER OPRETTET PÅ MALERBASEN.DK Gå til

Find den billigste maler i Fredericia

Opret din maleropgave på malerbasen.dk - Danmarks største malerportal, og modtag flere tilbud fra malere i Fredericia og omegn - i bare én arbejdsgang!

 

 

--

 

På malerbasen opretter du din maleropgave, som efterfølgende sendes rundt til malermestre, malerfirmaer og malere i Fredericia.

 

Malerne kan herefter kontakte dig indenfor 3 døgn, besigtige og afgive tilbud på din maleropgave, hvorefter du frit og uforpligtende kan vælge og vrage i mellem de indkomne tilbud. På denne måde får du den bedste pris, og vel at mærke, kun fra malere der rent faktisk har tid og er motiveret for at hjælpe dig.

 

Er du på udkig efter et malerfirma eller en maler i Fredericia, har vi med andre ord markedets enkleste og mest kraftfulde system.

 

 

Opret din maleropgave her, og modtag tilbud fra malere i Fredericia:

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

  

 

Hvad er fordelen, frem for selv at kontakte malerfirmaerne?

Fordelen er, at man kan være ret så sikker på at en maler har tid, er motiveret, og interesserer sig for opgaven at når maleren/malerfirmaet selv aktivt har reageret på en opgavebeskrivelse. Alle de malere eller malermestre der er overbebyrdet med arbejde, er jo ikke umiddelbart på udkig efter flere kunder. På denne måde er du sikret, at de malere i Roskilde der retter henvendelse til dig, er interesserede i maleropgaven, hvilket giver den bedste kvalitet. Maleren er derfor højt motiveret, med fornuftig plads i kalenderen til at løse opgaven på faglig korrekt vis, hvorimod et overbebyrdet menneske kunne være tilbøjelig til at gå lidt for hurtig til værks.

 

 

Priserne er også i orden.

For det første får du ofte fler tilbud at vælge imellem, og det giver jo i sig selv de bedste muligheder for rimelige priser, men ud over det så vil et overbebyrdet malerfirma typisk hæve priserne (udbud og efterspørgelse), og disse malerfirmaer undgås helt, da man jo ikke vil være aktivt opsøgende i overbebyrdede perioder. 

 

Hvis man derimod slår op i telefonbogen under "Maler Fredericia" eller "Malerfirma Fredericia", så kender man ikke malerens aktuelle situation. Er han overbebyrdet, på ferie, eller er han overhovedet faglært maler? Det er altid forbundet med en god portion held, lige at ramme en maler der passer til opgaven, bor i nærheden, og netop er på udkig efter flere opgaver.

 

 

--

 

Bor du i Fredericia, sendes din maleropgave rundt til malere og malerfirmaer i Fredericia og omegn. På denne måde når din beskrivelse ud til mange malere i Fredericia i en enkelt arbejdsgang, uden at du behøver at foretage dig mere.

 

 

 

 

Her ser du de seneste malerfirmaer i Fredericia og omegn, der har tilsluttet sig malerbasen.dk, og som vi bla. sender din maleropgave til:

 

 

-

 

(maler Fredericia og omegn, seneste signups)