Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERFIRMAER OPRETTET PÅ MALERBASEN.DK Gå til

Find den billigste maler i Dragør - På Danmarks største malerportal.

Beskriv en maleropgave her, og modtag flere tilbud indenfor 3 døgn fra malere, malermestre og malerfirmaer i Dragør.

 

 

--

 

Den korteste vej til det bedste match.

 

Når du opretter din maleropgave hos os, er det malerne der skal reagere. Det vil sige at du på forhånd kan vide at maleren er interesseret i at få opgaven, motiveret for at hjælpe dig, plads i kalenderen, m.v. Du slipper dermed for at bruge tid på malere og malerfirmaer der ikke har den fornødne kapacitet, malere der er på ferie, etc.

 

Vi etablere med andre ord et langt bedre match, end hvis man bera slår op under "Maler Dragør" eller "Malerfirmaer i Dragør" i telefonbogen.

 

Herudover får du op til 3 malertilbud i en enkelt arbejdsgang. Du kan selvfølgelig de-aktivere maleropgaven hvis 3 tilbud er nok, eller at du blot har fundet det rette match ved færre maler henvendelser.

 

 

Opret din maleropgave her:

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

 

Din maleropgave kan potentielt blive set af godt 1400 malere og malerfirmaer. Kun de malere der bor i nærheden - i dette tilfælde malere i Dragør - vil selvfølgelig finde opgaven mest interessandt, og hertil kommer at maleren skal være på udkig efter nye maleropgaver. Kun i dette tilfælde at malerne vil have interesse i at kontakte dig.

 

Priserne er også meget fornuftige, både fordi du får en del at vælge imellem, men også fordi at malere der har ekstra plads i kalenderen, ofte holder priniveauet i ro for at sikre malerfirmaet nye kunder.

 

 

Velkommen til et lidt bedre match :o)

 

 

 

--

 

Herunder kan du se de seneste malere, malermestre og malerfirma i Dragør der har tilmeldt sig.

 

 

(Malere Dragør 2791, latest signups)