Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERFIRMAER OPRETTET PÅ MALERBASEN.DK Gå til

Find den billigste maler i Roskilde

Modtag gratis 1-3 tilbud fra faglærte malere i Roskilde - i én enkelt arbejdsgang.

 

 

--

 

På malerbasen.dk beskriver du din maleropgave, som efterfølgende rundsendes til malere i nærheden af dig - i dette tilfælde malere, malermestre og malerfirmaer i Roskilde.

 

Malerne kan herefter kontakte dig, besigtige og afgive tilbud på din maleropgave, hvorefter du frit og uforpligtende kan vælge og vrage i mellem de indkomne tilbud. På denne måde får du den bedste pris, og vel at bemærke, kun fra malere der rent faktisk har tid til at hjælpe dig.

 

Er du på udkig efter en maler eller en malermester i Roskilde, har vi med andre ord markedets enkleste og mest kraftfulde system.

 

 

Du kan oprette maleropgave her, for at modtage tilbud fra malere i Roskilde:

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

 

 

Hvad er fordelen, frem for selv at kontakte malerfirmaerne?

Fordelen er, at når malere selv aktivt skal rette henvendelse til dig, sikres du at maleren er motiveret, at maleren er interesseret i opgaven, og at maleren rent faktisk har tid i sin kalender. Alle de malere eller malermestre der er overbebyrdet med arbejde, er jo ikke umiddelbart på udkig efter flere kunder. På denne måde er du sikret, at de malere i Roskilde der retter henvendelse til dig, er interesserede i maleropgaven, hvilket giver den bedste kvalitet, og de laveste priser. Maleren er derfor højt motiveret, med fornuftig plads i kalenderen til at løse opgaven på faglig korrekt vis, hvorimod et overbebyrdet menneske kunne være tilbøjelig til at gå lidt for hurtig til værks.

 

 

 

Hvis man derimod slår op i telefonbogen under "Maler Roskilde" eller "Malerfirma Roskilde", så kender man ikke malerens aktuelle situation. Er han overbebyrdet, på ferie, eller er han overhovedet faglært maler? Det er altid forbundet med en god portion held, lige at ramme en maler der passer til opgaven, bor i nærheden, og netop er på udkig efter flere opgaver.

 

 

--

 

Det vil sige at hvis du bor i Roskilde, sendes din maleropgave rundt til malere og malerfirmaer i Roskilde og omegn. På denne måde når din beskrivelse ud til mange malere i Roskilde i en arbejdsgang, uden at du behøver at foretage dig mere.

 

 

 

 

Her ser du de seneste malerfirmaer i Roskilde der har tilsluttet sig malerbasen.dk, og som vi bla. sender din maleropgave til:

 

 

-

 

(maler roskilde, seneste signups)