Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERFIRMAER OPRETTET PÅ MALERBASEN.DK Gå til

Find det billigste malerfirma i Odense, på Danmarks største malerportal.

Opret en maleropgave, og modtag flere tilbud fra malere i Odense og omegn - ved en eneste arbejdsgang! 

 

 

--

 

Hvis du leder efter et dygtigt malerfirma i Odense, er Malerbasen.dk det helt rigtige sted for dig. Udbyd din maleropgave i dag og få tilbud fra op til 3 forskellige malerfirmaer i Odense i løbet af 3 hverdage. Det er både nemt og enkelt.

 

 

 

Opret din opgave her

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 


Hvilken malermester i Odense skal du vælge?

 

Når du bruger Malerbasen.dk, er det let at finde lige præcis det malerfirma i Odense, som kan løse opgaven for dig.

 

Du beskriver bare din maleropgave, sender den, og afventer tilbud fra op til 3 malere - og så er resten helt op til dig.

 

Bemærk at alle malere hos os, er medlem af brancheforeningen Danske Malermester, hvilket giver dig garanti for højeste kvalitet.

 

Desuden bliver alle malermestre, der har udført opgaver for vores brugere vurderet af brugerne selv efter endt opgave. Malermesteren kan få fra 1 - 5 stjerner afhængig af, hvor tilfreds brugeren har været med arbejdet.

 

For dig betyder det, at du let kan se, om det malerfirma du overvejer at bruge, er blevet positivt vurderet af andre brugere. Det gør valget både nemt og trygt.

 


Sådan udbyder du din maleropgave


Opret din maleropgave ved at klikke på linket herover. Når du har beskrevet din opgave, sendes der en mail til alle de malerfirmaer i odense, der er tilmeldt. De malerfirmaer (op til 3 forskellige), der har tid til at udføre din opgave, vil nu kontakte dig, og det er så op til dig at beslutte, hvilken af malermestrene, du vil sige ja til. Når du har accepteret et tilbud, bliver du kontaktet af malerfirmaet, så I sammen kan aftale det nærmere forløb.

 

Ca. 3 uger efter at du har oprettet din opgave, vil du modtage en mail hvor vi beder dig om at give den malermester, du sagde ja til, fra 1-5 stjerner på. Så fremtidige brugere kan få et indtryk af kvaliteten.

 

 

--

 

Herunder kan du se de seneste malerfirmaer og malermestre fra Odense og omegn, der har tilmeldt sig systemet.

 

(maler odense 5000, latest_signups.)