Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERFIRMAER OPRETTET PÅ MALERBASEN.DK Gå til

Maler København V

Er du på udkig efter en maler i København V, kan du få hjælp her på Danmarks største maler-portal, med nu over 1400 malere, malerfirmaer og malermestre i databasen. (Se seneste malere her)

 

Det fungerer ved at du beskriver den aktuelle maleropgave, som vi efterfølgende rundsender til malerfirma og malere i København V. Herefter kan du modtage op til 3 uforpligtende malertilbud - lettere bliver det næppe!

 

Vi er etableret i samarbejde med Danske Malermestre, hvilket betyder at vi udelukkende formidler kontakt til faglærte og organiserede malere. På den måde er du altid sikret højeste kvalitet samt DMs garantiordning

 

 

 

Opret din maleropgave her:

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

 

Vi skaffer den billigste og den bedst motiverede maler.

 

Når principet bygges på at det er maleren eller malermesteren der skal kontakte dig, og ikke omvendt, sikres du altid de billigste priser. Når en maler har læst din opgavebeskrivelse og købt kontaktoplysningerne af os for efterfølgende at rette henvendelse til dig, så er der ingen tvivl om at maleren er interesseret i opgaven! Det er altid et udtryk for at maleren har ekstra plads i kalenderen, og logikken må jo være at priserne holdes på et konkurrencedygtigt niveau, hvis malerfirmaet skal sikres nye opgver.

 

Det er ikke svært at forestille sig, at motivationen er ganske anderledes hvis du bare slår op i telefonbogen under "maler København V" eller "Malerfirma København V" og får fat i et par malere der oplever en presset og overbebyrdet periode.. Måske har du allerede prøvet?

 

At finde en maler der passer til opgaven, der bor i nærheden, og der har tid lige nu, er ikke altid lige til.. med mindre du lige prøver os, selvfølgelig ;o)

 

 

 

--

 

Herunder kan du se en liste med de seneste malermestre i København V og malere i København V og omegn, der har tilmeldt sig systemet:

 

 

(Maler København V, Malerfirma København V og omegn, latest signups)