Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERFIRMAER OPRETTET PÅ MALERBASEN.DK Gå til

Find den billigste maler i København

Beskriv din maleropgave på Danmarks største malerportal, og modtag op til 3 tilbud inden 3 hverdage, fra malere og malerfirmaer i København.

 

 

--

 

Leder du efter et malerfirma eller en malermester i København, der kan male din stue, køkken, trappeopgang, lejlighed eller måske hele dit hus, så kan det nogen gange være svært at finde en, som både har tid til at løse din opgave indenfor en overkommelig tid, og som sætter en ære i at levere et flot stykke malerarbejde.

 

Hos malerbasen.dk har vi gjort det let at finde en godt match fra starten.

Alle de tilsluttede malerfirmaer er nemlig medlem af brancheforeningen Danske Malermestre, og herved sikres du at maleren altid er faglært, og omfattet af Danske Malermestres garantiordning.

 

Desuden kan alle kunder, som blive hjulpet af en maler igennem os, kvalitetsbedømme malerfirmaet (rating) og giv fra 1 - 5 stjerner. Det betyder, at du hos altid kan se, hvilke malerfirma i København, der har de bedste vurderinger, inden du siger ja til et af dem.

 


Sådan gør du.

Start med at oprette den maleropgave, du gerne vil have tilbud på. Alle de malerfirmaer i København, der er tilmeldt får nu en mail om, at der er en ny opgave på sitet. Malerne skal herefter kontakte dig. På den måde ved du at maleren er motiveret, er interesseret i opgaven, og har tid til opgaver, modsat når man blot googler maler københavn slår op i telefonbogen under "maler københavn" eller "malerfirma københavn" og blot kontakter nogle stykker uden kendskab til malernes situation.

 

 

 

Opret din maleropgave her, til malefirmaer og malere i København:

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

De malerfirmaer der finder opgaven interessant, vil kontakte dig for at aftale nærmere. Da hele ideen er at gøre det let for dig at finde et malerfirma eller maler i København, vil du maksimalt blive kontaktet af 3 forskellige malermestre. Sidst kan du sammenligne de fremkomne tilbud, og frit foretage din beslutning.

 

10 dage efter at du har oprettet din opgave, vil du modtage en mail fra os, hvor vi beder dig om at vurdere den malermester, der har udført arbejdet. På den måde sikrer vi os, at det kun er de allerbedste malermestre, der fremtidigt er tilknyttet.

 

 

--

 

Herunder kan du se de seneste malere i København, der har tilsluttet sig, og vi bla. sender din beskrivelse til, når du har oprette din maleropgave.

 

 

(maler københavn, latest signups)

 


Malermester Dalbro