Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERFIRMAER OPRETTET PÅ MALERBASEN.DK Gå til

Maler Holbæk

Har du brug for en Maler i Holbæk?

Opret din maleropgave på Danmarks STØRSTE malerportal, med nu ca 1400 malere tilknyttet, og lad op til 3 malere rette henvendelse til dig inden for 3 hverdage.

 

 

--

 

Flest malere og malermestre hos os!

Hos os har du principielt adgang til omkring 1400 malere, malermestre og malerfirmaer i én arbejdsgang. Når du har beskrevet din maleropgave vil den blive rundsendt til malere i Holbæk og omegn, i en radius af ca. 50 km. fra din opgaveadresse.

 

Opret din maleropgave her, vedr. malere i Holbæk:

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

Malerbasen er etableret i samarbejde med arbejdsgiver- og fagorganisationen Danske Malermestre, så vi er altid helt opdaterede på hvilke faglærte og organiserede malere og malermestre der findes i Holbæk.

 

 

Slip for malere der ikke har tid!

Når malere i Holbæk aktivt har rettet henvendelse dig, er det naturligvis altid et udtryk for at de er i markedet efter nye kunder. De har læst din beskrivelse, og har fundet den interessandt. På den måde slipper du for at bruge tid på malere der ikke har tid, ikke passer til opgaven, er på ferie, eller bare oplever en presset og overbebyrdet periode.

 

Attraktive priser.

Priserne er som regel også særdeles attraktive i vores set-up, for når en maler / malermester har ekstra plads i kalenderen, holdes priserne i ro, for så vidt muligt at sikre nye kunder til virksomheden, efter det kendte princip om udbud og efterspørgsel.

 

Du bliver som nævnt max. kontaktet af 3 malere, men du kan til hver en tid "slukke" for din opgave hvis du har fundet den rigtige maler, og den rette pris.

 

Vis opgaven for mange malere i Holbæk, i stedet for at slå op i telefonbogen under "Malerfirmaer i Holbæk" eller "Maler Holbæk" for at kontakte 2-3 "nåle i høstakken"!

 

 

--

 

Herunder kan du se hvilke malere i Holbæk og omegn der senest har tilmeldt sig, og som vi sender din opgavebeskrivelse til.

 

(Maler Holbæk, latest signups)

 

Malerfirmaet Christensen