Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERFIRMAER OPRETTET PÅ MALERBASEN.DK Gå til

Find den billigste maler i Hjørring

Beskriv din maleropgave på Danmarks største malerportal, og modtag op til 3 tilbud inden 3 hverdage, fra malere og malerfirmaer i Hjørring.

 

Det rette match.

Leder du efter et malerfirma eller en malermester i Hjørring, der kan løse en maleropgave for dig, er det ikke altid let at finde en, som både har tid, passer til opgaven og som i øvrigt sætter en ære i at levere et flot stykke malerarbejde.

 

Vi har gjort det lettere at finde det gode match.

Hos os finder du nemlig kun malere og malerfirmaer der er medlem af brancheforeningen Danske Malermestre, hvorved du sikres at maleren altid er faglært. Herudover har du altid Danske Malermestres garantiordning i ryggen.

 

Rating.

Alle kunder der finder en maler igennem os, kan kvalitetsbedømme malerfirmaet (rating) og giv fra 1 - 5 stjerner. Det betyder at du altid kan se hvilke malerfirma i Hjørring og omegn, der har de bedste vurderinger, inden du acceptere et af de indkomne tilbud.

 

 


Sådan gør du.

Opret den maleropgave, du gerne vil have tilbud på. Alle de malerfirmaer i Hjørring, der er tilmeldt modtager nu en mail om, at der er en ny opgave. Malerne skal herefter kontakte dig. Når en maler selv har rettet henvendelse ved du at maleren dels er interesseret i opgaven, og dels har tid til opgaven, i modsætning til hvis man slår op i telefonbogen under "maler Hjørring" eller "malerfirmaer i Hjørring" og kontakter hver enkelt uden kendskab til malernes situation.

 

 

 

Opret din maleropgave her, til malefirmaer og malere i Hjørring:

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

De malerfirmaer der har tid til at udføre arbejdet, vil kontakte dig inden for 3 hverdage for at aftale nærmere. Sidst kan du sammenligne de fremkomne tilbud, og frit foretage din beslutning.

 

10 dage efter at du har oprettet din opgave, vil modtager du en mail fra os, hvor vi beder dig om at vurdere det malerfirma eller den malermester, der har udført arbejdet. På den måde sikrer vi os, at det kun er de dygtigeste malermestre, der er tilknyttet.

 

 

--

 

Herunder kan du se de seneste malere i Hjørring, der har tilsluttet sig, og som vi bla. sender din beskrivelse til, når din maleropgave er oprettet.

 

 

(maler Hjørring, latest signups)