Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERFIRMAER OPRETTET PÅ MALERBASEN.DK Gå til

Maler Herlev

Find den billigste maler i Herlev, uden at sætte kvaliteten over styr!

 

 

Når du finder en maler via malerbasen.dk kan du være sikker på at kvaliteten er i orden. Vi er nemlig etableret i tæt samarbejde med malernes fagorganisation Danske Malermestre, hvilket betyder at man som maler eller malermester, skal være organiseret hos Danske Malermestre for at kunne ligge i vores database - og det kræver både et svendebrev og tilfredse kunder.

 

Vi er dermed, det eneste håndværkersite i Danmark der kan garantere dig at alle malere er faglærte. En garanti som end ikke De Gule Sider, eller krak.dk kan matche. Ud over dette, rates de tilsluttede malere af alle deres tidligere kunder, så du altid kan se hvem du er ved at lukke indenfor.

 

Sådan finder du den billigste maler

Du starter med at oprette/beskrive den maleropgave du skal have udført. Vi rundsender herefter din beskrivelse til de nærmeste malere og malermestre i området. Herefter vil du blive kontaktet af op til 3 malere, for udfærdigelse af uforpligtende tilbud.

 

Opret din maleropgave her:

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

På denne måde kommer du i kontakt med flere malere i en enkelt arbejdsgang, i stedet for fx at slå op i telefonbogen under "Maler Herlev" eller "Malermester Herlev" og så kontakte hver enkelt.

 

En anden fordel er at maleren / malerfirmaet selv har kontaktet dig, hvilket jo fortæller noget om at maleren er motiveret og parat til nye opgaver. På denne måde slipper du for at bruge tid på malere der befinder sig midt i meget travle perioder, er på ferie eller lignende.

 

 

(Bemærk venligst at de tilknyttede malere håndterer bygningsmaleropgaver inde som ude, men ikke sprøjteopgaver som fx lakering af køkkenlåger og autodele.)

 

 

 

--

 

Herunder kan du se et lille udpluk af de senest tilsluttede malere fra Herlev og omegn:

 

 

(latest signups_maler herlev)

 

--