Feedback
 

OPRET DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERFIRMAER OPRETTET PÅ MALERBASEN.DK Gå til

Maler Gladsaxe

Søger du en maler i Gladsaxe, kan du let finde den billigste her på Danmarks største maler-site, med nu mere end 1400 malere, malerfirmaer og malermestre i databasen. (Se seneste malere her)

 

Princippet er enkelt og effektivt. Du beskriver og opretter den aktuelle maleropgave, som vi efterfølgende rundsender til malerfirma og malere i Gladsaxe, eller nærmere i 50 km radius fra opgaveadressen. Herefter kontaktes du af malere og malerfirmaer for besigtigelse og udarbejdelse af tilbud.

 

Vi er etableret i tæt samarbejde med Danske Malermestre, hvilket betyder at du kun finder faglærte og organiserede malere på sitet. På den måde er du altid sikret højeste kvalitet samt DMs garantiordning.

 

 

 

Opret din maleropgave her:

 

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

 

Vi skaffer den billigste og den bedst motiverede maler.

 

Når principet bygger på at det er maleren selv der kontakter dig, og ikke omvendt, giver det dig flere fordele:

 

Motivation.

Der er ingen tvivl om at maleren er interesseret i din opgave når en maler har læst din opgavebeskrivelse og købt kontaktoplysningerne af os for efterfølgende at rette henvendelse til dig.

 

Omvendt er det ikke svært at forestille sig, at motivationen er ganske anderledes hvis du bare slår op i telefonbogen under "maler Gladsaxe" eller "Malerfirma Gladsaxe" og ringer til et par malere der oplever en presset og overbebyrdet periode.

 

Tid.

Nå malere selv har kontaktet dig er det også altid et udtryk for at maleren rent faktisk har plads i kalenderen, ikke er på ferie eller lign, så du slipper for at bruge tid på malerfirmaer der ikke har tid.

 

Priser.

Hvis malerfirmaet har plads i kalenderen til nye opgave, så må logikken må jo være at priserne holdes på et konkurrencedygtigt niveau, ellers ser det jo sort ud for virksomedens fremtid.

 

 

 

 

 

--

 

Herunder kan du se en liste med de seneste malermestre fra Gladsaxe og omegn, der har tilmeldt sig systemet:

 

 

(Malerfirma Gladsaxe og omegn, latest signups)