Feedback
 

BESKRIV DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERE I VORES DATABASE Gå til

Find den billigste maler på Frederiksberg.

Opret en maleropgave, og modtag flere tilbud fra malere på Frederiksberg - i én eneste arbejdsgang!

 

Danmarks suverænt STØRSTE malerportal!

Nu ca. 1400 malere, malerfirmaer og malermestre i databasen.

 

--

 

Når man skal bruge en maler eller en malermester falder det måske mest naturligt at slå op i telefonbogen under "maler frederiksberg" eller malerfirmaer Frederiksberg, hvilket også må siges at indeholde en god bid logik i, lige på nær et par ting:

 

Har maleren tid.. er vedkommende helt overbooket.. eller på ferie.. og er maleren overhovedet faglært maler...?

 

Problemet er nemlig at man hverken kender malerens nuværende situation eller faglige status, når man kontakter en maler fra en annonce eller en telefonliste, hvilket i høj grad svarer til at lede efter en nål i en høstak.

 

Og måske har du engang prøvet at finde den forkerte nål - det er nemlig slet ikke svært!

 

 

Her kan du oprette din maleropgave, vedr. maler Frederksberg:

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

 

Langt de fleste ankesager tager sit udspring i "et dårligt match". Set med malerfirmaets øjne, er det selvfølgelig svært at sige nej til kunder, så måske får den enkelte malermester puttet en enkelt kunde for meget i kalenderen. Nogle malere føler sig ligefrem ovetalt af kunden til at presse en kunde mere i kalenderen end der umiddelbart var plads til - og så er "det dårlige match" grundlagt. Når tiden bliver knap, er det naturligvis svært at hjælpe kunderne tilfredsstillende.. og så er det potentielt set ankesager i sigte.

 

Malerbasen.dk kommer rundt om denne problematik, ved at vende kontaktmønsteret om. Kunden udbyder sin maleropgave på sitet. Maleropgaven sendes rundt til malere i nærheden, og malerne kan frit reagere hvis de finder opgaven interessandt.

 

 

Det gode match

Det smarte ved dette kontaktmønster er at malerfirmaet aktivt retter henvendelse til kunden, hvilket er et udtryk for at maleren rent faktisk er i markedet efter nye kunder. Der er med andre ord ikke den store risiko for at maleren er overbebyrdet. Maleren har læst kundens beskrivelse, så han er ydermere bekendt med-, og mottiveret for at løse opgaven.

 

Hvad med kvaliteten

Malerbasen.dk bruger kun malere der er organiseret hos organisationen Danske Malermestre, hvilket er din sikkerhed for at malerne er organiserede og faglærte.

 

 

 

--

 

Herunder kan du se et lille udpluk af de malere på Frederiksberg og omegn, der senest har tilsluttet sig, og som vi sender din maleropgave til. Alle øvrige malere på sitet kan dog frit kigge på opgaven.

 

 

(maler frederiksberg, latest signups)