Feedback
 

BESKRIV DIN

MALEROPGAVE HER

NU 62 MALERE I VORES DATABASE Gå til

Find den billigste maler i Århus

Beskriv din maleropgave på Danmarks største malerportal, og modtag op til 3 uforpligtende tilbud fra malere i Århus og omegn - i en enkelt arbejdsgang!

 

 

--

 

Malerbasen.dk er Danmarks største malerportal med godt 1400 malere og malerfirmaer tilknyttet. Vi er etableret i samarbejde med fagorganisationen Danske Malermestre, hvorfor vi altid er helt opdaterede på hvilke faglærte organiserede malere og malerfirmaer der p.t. findes i Århus.

 

Systemet fungerer ved at man opretter sin maleropgave som efterfølgende rundsendes til malerfirma og malere i Århus og omegn.

 

Max. 3 malere retter herefter henvendelse til dig indenfor 3 døgn, for at udarbejde og fremsende uforpligtende tilbud.

 

Det handler jo bare om det bedst mulig match!

Når en maler fra Århus selv har rettet henvendelse til dig, har du den bedst mulige garanti for at maleren rent faktisk har tid i kalenderen, og at maleren / malefirmaet er motiveret. På denne måde slipper du for at bruge tid på malere der er overbebyrdet med arbejde, på ferie og lign.

 

Opret din maleropgave her, så rundsender vi til malere i Århus:

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

Det er ganske gratis og helt uforpligtende at anvende malerbasen.dk.

Det eneste du "risikerer" er at modtage et eller flere gode tilbud fra faglærte malere fra Århus.

 

Du kan komme i kontakt med op til 3 malere, ved kun én handling, i forhold til besværet ved at slå op i telefonbogen under "maler Århus" eller "malerfirmaer i Århus" og efterfølgende kontakte hver enkelt, hvilket også ofte er lidt som at finde en nål i en høstak, i forhold til bedste match.

 

Når en maler aktivt har rettet henvendelse til dig, ved du at han er interesseret i maleropgaven, har plads i kalenderen og er motiveret for at få nye opgaver. På den måde slipper du for at bruge tid på stressede malere der har for meget at se til, er på ferie, eller bare ikke passer til opgaven.

 

Vi garanterer i øvrigt som det eneste website på markedet, at alle malere og malermestre er faglærte da man kun kan ligge på sitet, hvis man er organiseret i Danske Malermestre.

 

 

 

--

 

Herunder kan du se et lille udpluk af hvilke malerfirma i Århus og omegn der senest har tilsluttet sig, og som vi bla. fremsender din opgavebeskrivelse til:

 

 

(maler århus, latest signups)