Feedback
 

BESKRIV DIN

MALEROPGAVE HER >>

NU 62 MALERE OG MALERFIRMAER I VORES DATABASE Gå til

Find den billigste maler i Ålborg

Opret din maleropgave og modtag uforpligtende tilbud fra malere i Aalborg.

 

 

--

 

Når man skal bruge en maler eller en malermester i Ålborg, falder det måske mest naturligt at slå op i telefonbogen under "maler Ålborg" eller "malerfirmaer Ålborg" for så at kontakte nogle stykker, hvilket også må siges at indeholde en god bid logik, lige med undtagelse af et par områder:

 

For... Har maleren tid.. Er vedkommende helt overbooket.. Eller på ferie.. Og er maleren overhovedet faglært?

 

Problemet er nemlig at man hverken kender malerens nuværende situation eller faglige status, når man kontakter en maler fra en annonce eller en telefonliste, hvilket i høj grad svarer til at lede efter en nål i en høstak.

 

Måske har du engang prøvet at finde den forkerte nål - det sker nemlig slet ikke så sjældent!

 

Mange har prøvet at "døje" med et forkert match. Langt de fleste ankesager tager sit udspring i "det dårlige match". Set med malerfirmaets øjne, er det selvfølgelig svært at sige nej til kunder, så måske får den enkelte malermester puttet en kunde for meget i kalenderen. Nogle malere føler sig ligefrem ovetalt til at booke en kunde mere i kalenderen end der umiddelbart var plads til - og så er "det dårlige match" grundlagt.

 

Når tiden bliver knap, er det naturligvis svært at hjælpe kunderne tilfredsstillende.. og så er det potentielt set ankesager i sigte.

 

Malerbasen.dk kommer rundt om denne problematik, ved at vende kontaktmønsteret om. Kunden udbyder sin maleropgave på sitet. Maleropgaven sendes rundt til malere i nærheden, og malerne kan frit reagere hvis de finder opgaven interessandt.

 

 

Brug for en maler i Ålborg?

Opret din maleropgave her, og modtag op til 3 tilbud:

 

 

 

image description

OPret GRATIS malerOPGAVE

- Og modtag op til 3 tilbud

 

 

 

 

Det bedste match.

Det smarte ved dette kontaktmønster er at malerfirmaet aktivt retter henvendelse til kunden, hvilket er et udtryk for at maleren rent faktisk er i markedet efter nye kunder. Der er med andre ord ikke den store risiko for at maleren er overbebyrdet. Maleren har læst kundens beskrivelse, så han er ydermere bekendt med-, og mottiveret for at løse opgaven.

 

Hvad med kvaliteten?

Malerbasen.dk bruger kun malere der er organiseret hos organisationen Danske Malermestre, hvilket er din sikkerhed for at malerne er organiserede og faglærte.

 

 

--

 

Her kan du se de seneste malerfirmaer fra Ålborg og omegn, der har tilsluttet sig malerbasen.dk, og som vi bla. sender din beskrivelse til:

 

 

(maler ålborg og omegn, latest_signups)